Conceptul Minimizer pentru Marketing

Fie ca doriti sa creati o campanie de marketing cu totul si cu totul iesita din tipare, sa realizati o activare de brand cum nu s-a mai vazut sau pur si simplu sa dati un pic de culoare evenimentului dumneavoastra, conceptul Minimizer poate fi raspunsul la toate cele enumerate.

Sarantis Romania - Lansare B.U. Passion

Minimizer a fost prezent la evenimentul de lansare a noului parfum B.U. Passion. Evenimentul nu a fost unul fastuos, ci restrâns și foarte parfumat! Parfumat cu oameni de bun-gust, unii dintre cei mai cunoscuți influenceri din țară, multe cupcake-uri geniale și evident, mult-iubitele produse B.U.

Proiect "Acum 100 de Ani"

Proiectul “Acum 100 ani” este un demers educațional apolitic, pro bono, care isi propune să reactiveze interesul pentru istorie al tinerei generații prin apelul la cele mai noi tehnologii.

Platforma îmbină tehnologiile 3D și VR pentru redarea armamentului și decorațiilor de război cu documentarea istorică și fragmentele de memorialistică. Astfel, cei de la Historia Rediviva speră ca istoria văzută prin lentila digitală să devină captivantă pentru tineri.

Minimizer a fost sustinator al acestui proiect, furnizand servicii de scanare 3D si printare statuete 3D cu soldati imbracati in uniformele din Primul Razboi Mondial.