În această perioadă dificilă pentru întreaga umanitate, descoperim cu toții adevărata valoare a timpului. Brusc cerul are parcă altă nuanță, iarba de acasă este mai verde ca niciodată…iar lipsa celor dragi pare tot mai grea cu fiecare zi de izolare care trece.

Începem cu toții să ne gândim la toate acele momente pe care le-am refuzat pentru că eram prea preocupați să alergăm în cursa noastră nebună către cariera de succes…către mai mulți bani sau mai multă faimă. Am uitat să ne oprim să respirăm și să admirăm toate lucrurile minunate care ne înconjoară.

Am fost prea preocupați să ne îndeplinim task-urile zilnice și am uitat să ne cunoaștem mai bine colegii alături de care muncim zilnic, am uitat să spunem mulțumesc pentru gesturile mărunte, am uitat să spunem te iubesc oamenilor care contează cu adevărat.

De aceea, astăzi te provocăm să oprim timpul în loc la fiecare ”te iubesc”, ”te apreciez”,  sau ”mi-e dor de tine” printr-o imagine 3D…care sparge barierele de timp și loc, făcând distanța mai ușoară. Statutele Minimizer sunt special concepute printr-o tehnică avansată de printare 3D, pentru a imita expresiile umane și pentru a-i surprinde pe cei dragi prin realismul trăsăturilor. Astfel, atunci când primești sau când oferi o statuetă 3D, oferi defapt o bucățică prețioasă de timp, din filmul vieții tale. Bunici, nepoți, copii, iubit sau iubită, soț sau soție, orice om drag se poate transforma într-o variantă 3D pe care să o privești ori de câte ori îți e dor.