Trăim o nouă perioadă istorică, pe care probabil o vom povesti nepoților…care vor înțelege cu greu că nu am putut să ieșim din casă, să ne vedem prietenii…să ne plimbăm sau să mergem la meciuri de fotbal. De câteva zile, lumea s-a oprit în loc pentru a proteja omenirea de răspândirea epidemiei Covid-19. Această pauză înseamnă și stoparea unor business-uri importante, iar continuitatea presupune identificarea unor soluții sustenabile până la finalizarea acestei perioade dificile.

                O soluție extrem de creativă pentru a obține venituri vine din partea echipei de fotbal Universitatea Craiova. Ne bucurăm și ne simțim mândri să fim parte din acest proiect de susținere a jucătorilor și de menținere a contactului acestora cu fanii, în plină epidemie de Coronavirus.

                Astfel, zilele trecute am lucrat la crearea figurinelor ideale, care reproduce jucătorii Universității Craiova în cele mai realiste detalii. Procesul de creație a fost unul complex, cu accent pe fiecare detaliu, astfel încât fiecare statuetă să prindă viață. Ne-am simțim extrem de bine în compania celor de la Universitatea Craiova și suntem siguri că statuetele vor fi un real succes.

Fiecare statuetă are dimensiunea de 15 cm, este palpabilă și fotorealistă, fiind realizată special pentru a ajunge în casele fanilor, în living, birou sau vitrină.

                Statuetele oferă în variantă 3D următorii jucători: Andrei Ivan, Alex Cicâldău, Kamer Qaka, Mirko Pigliacelli, Dan Nistor, sau Valentin Mihăilă. Acestea pot fi achiziționate aici.

                De asemenea, pentru a vedea cum arată un proces de creație a statuetelor 3D, vă invităm să urmăriți acest video, care surprinde atât atmosfera cât și modul în care fiecare figurină a devenit realitate: