Începem luna femeii cu un gând inspirațional ”Cum ar fi dacă ai putea face ceea ce e de neimaginat chiar acum?”. Trăim într-o societate care ne spune mereu ce trebuie să facem și mai ales ce nu putem să facem. De aceea, provocarea zilnică a femeii este să lupte pentru fiecare vis, pentru fiecare dorință, pentru că absolut tot ceea ce e greu de obținut…merită!

Ziua de 8 Martie, ziua Femeii, reprezintă un simbol al puterii fiecărei mame care își crește copiii, fiecărei soții care face din casă acasă, fiecărei bunici care oferă iubire necondiționată și fiecărei colege care jonglează cu viața personală și cea profesională și oferă oricând un zâmbet, oricât de grea îi este ziua.

Cu fiecare rază de Soare…primăvara vine mai aproape, așadar vă provocăm să dedicați fiecare moment însorit femeilor pe care le iubiți, le apreciați sau le admirați, oferindu-le în dar un cadou unic. Te așteptăm la Minimizer pentru a surprinde cele mai frumoase trăsături, cel mai expresiv zâmbet sau cea puternică atitudine prin intermediul unei statuete 3D.

Statuetele 3D surprind oamenii în cele mai bune momente, transformând clipa prezentă într-un simbol pentru cea mai bună versiune a ta!

Oferă acea doză de încredere necesară pentru a schimba lumea…pentru a trece peste orice munți de încercări sau pentru a transforma fiecare task într-o victorie!

Te așteptăm la sediul nostru localizat în incinta Centrului de Pregătire în Informatică (în spatele clădirii ICI) București, Sectorul 1, Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu, nr. 8-10 pentru a oferi un cadou unic care marchează apreciere și admirația pentru fiecăre femeie din viața ta, din casa ta, sau din compania ta!