10 Septembrie

Mai sunt doar cateva zile pana la incheierea vacantei si inceperea noului an scolar.

Tu cum il pregatesti pe cel mic pentru inceperea noului an scolar, astfel incat acesta sa nu-si piarda entuziasmul de pe timpul vacantei?

Trebuie sa recunoastem ca indiferent de varsta, parca mai mult iubim timpul in care putem sta in voie, lipsiti de griji: Zile intregi de seriale preferate cu supereroi, pancakes cu banane si sirop de artar ori calatorii pline de arome care trezesc fel si fel de  senzatii.

Cu atat mai mult atunci cand vorbim despre cei mai mici dintre noi. Asa ca  toamna aceasta noi te asteptam pentru realizarea unei statuete Minimizer, ca cel mic sa-si pastreze energia si vibe-ul pozitiv chiar si atunci cand incepe scoala.  Statueta poate fi una de familie, sau doar cu cel mic.

Tu alegi, noi Minimizam! 

Pustiul tau se poate Minimiza cu  noua lui uniforma scolara sau tenisii favoriti. Cu skateboarding-ul sau mingea de basket.  Statuetele Minimizer reprezinta o amintire unica, pentru eternitate . Tu alegi cum vrei sa arate aceasta amintire.  Pe langa acest aspect, statuetele sunt potrivite chiar daca copilul tau are 3 sau 17 ani.

Asa ca noi te asteptam la sediul Minimizer  pentru o Minimizare. Grabeste-te!