Pe durata lunii Aprilie, avem deosebita plăcere să colaborăm cu Opera Comică pentru Copii

 

În data de 21 si 22 Aprilie, la Opera Comica pentru Copii are loc premiera spectacolului de balet, Alba ca zăpada în regia Cristinei Dumitrescu, muzica semnată Cornel Trăilescu, iar noi vom fi acolo negresit. Minimizer se va afla in foaierul mare, unde puteti realiza un selfie 3D înainte sau după spectacol.

Și cum această instituție cu istorie este condusă de un om extraordinar, „regina Traviatei”, soprana Felicia Filip, reușim împreună să realizăm lucruri frumoase. Mai precis, împreună cu Opera Comica pentru Copii, am hotărât să scoatem la licitație o statuetă Minimizer cu doamna Felicia Filip (puteți vedea în fotografia de mai jos), iar banii obținuți vor merge la Fundația FARA, în ajutorul celor nevoiași.

Mai multe detalii despre concurs găsiți pe pagina oficială de Facebook Opera Comica pentru Copii   

Cunoștem despre Felicia Filip  cariera impresionantă, premiile internaționale, precum si scenele teatrelor de prestigiu pe care a cântat. Royal Opera House Covent Garden din Londra, Staatsoper din Viena, Teatro Liceu din Barcelona, Théâtre du Capitole din Toulouse etc. sunt doar câteva exemple.

Însă mai puțin cunoascut este faptul că Felicia Filip este  ambasador pentru Fundația FARA, organizație de caritate, înregistrată și acreditată atât în Marea Britanie, cât și în România, care desfășoară anual activități de protecție socială pentru peste 500 de copii și tineri ( parte dintre ei cu dizabilități ) care sunt lipsiți de grija familiei naturale sau care provin din familii fără posibilităță.

FARA luptă pentru a transforma vieţile unora dintre cei mai nevoiaşi şi mai marginalizaţi copii şi tineri din România, oferindu-le îngrijire, recuperare, formare şi integrare, educaţie specială şi sprijin social. Fundația FARA oferă beneficiarilor ei, adică celor “FĂRĂ”.

 

Asa cum scriam si mai sus, impreuna cu Opera Comica pentru Copii, am scos la licitatie o statueta Minimizer avand ca personaj pe doamna Felicia Filip. Banii stransi vor fi donati fundatiei FARA.  Ne dorim ca întreaga acțiune să aibă un real impact și să implice cât mai mulți dintre voi.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la spectacol, într-o atmosferă de basm, la spectacolul Alba ca Zapada! 🙂