Stiati ca ne plac sporturile si ca admiram si apreciem sportivii romani performanti, care fac cinste tarii noastre? Dar cine n-o face, nu-i asa?

In acest caz, va prezentam acest copil minune al baschetului romanesc, un copil pasionat si dedicat care ne face cinste. Cum vi-l prezentam? Atat in marime naturala cat si imprimat 3D, desigur, stiti deja ca ne place sa lucram cu cei mai buni.

Victor a sarbatorit si marcat momentul istoric cu propria statueta Minimizer. Cum altfel ar fi putut sa-si puna mai bine in valoare aceasta amintire pretioasa? Puteti urmari mai jos un scurt interviu cu eroul de pe terenul de baschet si totodata veti avea posibilitatea sa aflati mai multe despre tehnologia Minimizer si despre cum functioneaza.

Victor Petrescu este deja unul dintre cei mai buni sportivi romani la categoria sa de varsta si promite sa ajunga si mai mare decat este deja. Pentru cei care nu-l cunosc inca, putem spune doar ca este jucatorul premiant al jocurilor de baschet U13 masculin, care a reusit sa adune intr-un singur meci 9 recuperari, 7 interceptii, 2 capace si 7 mingi pierdute.

Victor joaca la CS Dinamo CSS 6 Bucuresti si poarta tricoul cu numarul 11. Primele doua meciuri in care a jucat ca titular au fost castigatoare si au avut loc in zile consecutive, in luna iunie, anul curent. Datorita lui Victor si coechipierilor sai, Dinamo s-a calificat in finala Campionatului Masculin de Baschet Under 13, pe care de altfel l-au si castigat. Indicele sau de eficienta a variat pana acum intre 27 si 31, un numar nu doar frumos, dar si cel mai promitator de pana acum.

Pentru mai multe informatii despre statuetele Minimizer, nu ezitati sa ne contactati sau sa ne vizitati!