Inghite ace in direct, manuieste cartile la fel de natural cum respira si a impresionat o tara intreaga cu numerele sale, la Romanii au talent. Il stiti deja de la iUmor – are si un trofeu –  si nu mai are nevoie de alta prezentare.

In schimb, noi avem nevoie de mai multi ca Vlad Grigorescu, asa ca n-am stat prea mult pe ganduri pana sa-l scanam 3D si sa-i facem o statueta Minimizer, pe care Vlad o va scoate la licitatie impreuna cu alte obiecte care mai de care mai deosebite. Acesta va dona banii castigati astfel in preajma Sarbatorilor unei cauze nobile.

N-am putea spune ca statueta e la fel de talentata ca artistul, dar Vlad e de parere ca arata exact ca el. Cat despre noi, ne-a facut placere sa lucram cu un artist de talia lui, chiar si pentru 3 secunde, cat a durat scanarea.

Daca vreti sa participati la licitatie si sa cumparati statueta Minimizer a lui Vlad, o agenda cu muschi, o pereche de casti “bestiale” sau trofeul iUmor si sa aduceti bucurie in viata cuiva in pragul sarbatorilor, va recomandam sa priviti in intregime clipul in care Vlad descrie experienta cu Minimizer si detaliile licitatiei

 

 

Daca vreti sa aflati mai multe despre Vlad Grigorescu si despre ceea ce face, puteti accesa pagina lui web, http://www.vladgrigorescu.ro/, unde veti gasi cateva dintre reprezentatiile sale pe scena si informatii privind spectacolele si aparitiile sale live. Intre timp, trebuie sa stiti ca insusi Andi Moisescu il considera “unul dintre cei mai mari entertaineri pe care ii avem in Romania”.

Tot acolo veti putea afla cum a inceput artistul sa indrageasca magia si sa o trateze cu seriozitate si religiozitate. Credem sincer ca si in tehnologie exista putina magie, asa ca nu putem decat sa ne mandrim cu mini-statueta lui Vlad si sa profitam de ocazie pentru a-i multumi.

Si pentru ca ati aflat unde “locuim”, nu putem spune decat ca va asteptam si pe voi in vizita!

Echipa Minimizer