Liceul Teoretic National se intrece pe sine in programe educative pentru elevi, care mai de care mai interesante si mai atragatoare. Laboratorul de Robotica al LTN a fost mai ceva ca al lui Dexter, iar atelierele de fabricatie aditiva realizate impreuna cu Universitatea Politehnica Bucuresti, incluse in programul Educatie pentru viata, i-au cucerit pe toti, de la mic la mare.

 

Suntem mandri si recunoscatori, asadar, ca Liceul Teoretic National ne-a gazduit si pe noi intre 26 septembrie si 08 octombrie. Conducerii i s-a parut inovatoare tehnica noastra si a dorit s-o puna la dispozitia elevilor timp de 2 saptamani, ceea ce s-a si intamplat: ne-am distrat “ca-n liceu” alaturi de micutii, pe care i-am scanat si i-am clonat in miniatura in cele mai haioase ipostaze.

Campusul s-a transformat intr-un adevarat festival de pasiuni si posturi, pentru ca fiecare participant a avut cate o idee originala si nastrusnica de a-si imortaliza cat mai bine inclinatiile, valorile si stilul de viata.

Profitam de aceasta ocazie sa le multumim organizatorilor, Liceul Teoretic National pentru sustinerea acordata in implementarea programului, pentru spatiul generos pe care ni l-au oferit pentru a ne putea desfasura activitatea, pentru solutiile logistice pe care ni le-au pus la dispozitie si nu in ultimul rand pentru prilejul de a le oferii elevilor explicatii privind modalitatile prin care Minimizer face posibila realizarea miniaturilor 3D.

 

Ne-a facut placere sa lucram cu “modele” atat de tinere, pline de viata si de idei si sa ne folosim scannerul si imprimanta 3D pentru realizarea unor statuete de-a dreptul inedite si am simtit nevoia sa recompensam participarea masiva si interesul acordat printr-un concurs pe Facebook in urma caruia am premiat cu o figurina 3D elevul cel mai popular din cadrul Liceului Teoretic National.

Experienta a fost deosebita si pentru noi, asa ca nu putem decat sa speram ca va avea un ecou si se va repeta si cu alte ocazii. Pe data viitoare!