In urma cu 29 de ani, pe vremea cand imprimantele 3D inca nu existau, un industrias francez si-a invitat cativa prieteni la cina si a impus un dress code alb, pentru ca acestia sa se recunoasca mai usor. Cei prezenti au decis ca evenimentul sa aiba loc anual si si-au facut aparitia de fiecare data tot mai insotiti. Mai precis, in 1990 cina a avut un numar de peste 1200 de participanti. Pana in 1991, Le diner en blanc a fost organizat in Parcul Bagatelle din Bois de Boulogne, insa in prezent acesta se desfasoara in peste 70 de orase din mai mult de 25 de tari diferite.

In acest an, pe 24 august, cel mai fancy picnic urban a avut premiera in Bucuresti. Cei care s-au inscris sa participe la eveniment au aflat abia in ultima clipa unde va avea loc, insa echipa Minimizer era deja acolo, cu blitzurile aprinse.

Bineinteles, preparatele sofisticate au fost doar un pretext pentru aceasta mare de alb, iar cei peste 450 de invitati s-au putut bucura de un adevarat spectacol vizual, de muzica buna si de acces la tehnologia Minimizer, de care s-au indragostit din prima clipa.

Am ”sculptat” oameni care nu stiau cum functioneaza scanarea si imprimarea 3D, oameni care nu-si mai facusera niciodata un selfie tridimensional, oameni fascinati de tehnologie si de ceea ce facem, oameni care credeau, inainte sa intalneasca echipa Minimizer, ca figurinele realiste tridimensionale nu sunt accesibile oamenilor de rand.

Ne-am distrat facand statuete pentru vedete si am susotit cu invitatii care ne-au spus cu ce personaje le-ar placea sa se fotografieze 3D. Din pacate, de data aceasta nu i-am avut la indemana nici pe dragonii din Game of Thrones si nici pe Brad Pitt, dar asta doar pentru ca nu am fost anuntati anterior ce props ar dori invitatii. In ciuda acestor mici neajunsuri, clientii nostri au fost mai mult decat bucurosi sa-si poata vedea fata, profilul si spatele intr-o singura ”fotografie”.

Multumim, a fost o adevarata placere sa va cream holograme imaculate!